Gerçek Mutfak
Giriş
Kayıt
Gerçek Mutfak
Tarifleri
Arama...
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı et - Balık - Tavuk - Sakatat Tarifleri
Sağlıklı Atıştırmalıklar
Çocuklar İçin Tarifler
Pratik Tarifler
Ana Yemek Tarifleri
Meze, Sos ve Garnitürler
Sulu Yemekler - Sebze Yemekleri
Bakliyat Yemeği Tarifleri
İçecekler
Tatlı Tarifleri
5 Çayı İçin
Nasıl Yapılır? / Ev Yapımı
Çorba Tarifleri
Zeytinyağlı Tarifleri
Salatalar
Kahvaltı ve Brunch İçin Tarifler
Hamur işi Tarifleri
Blog
Hakkımda
İletişim
ARA
Arama
Brüksel lahanası
Anasayfa
Tarifler
Salatalar
Brüksel lahanası
Brüksel lahanası
Kaç Kişilik :
4 kişilik
Hazırlama Süresi :
5 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Malzemeler
500 gr brüksel lahanası
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı pekmez
Tuz, karabiber, sarımsak tozu
1 çay bardağı nar tanesi
Toz parmesan
Hazırlama
Bruksel lahanalarını güzelce yıkayın, gerekirse dışından 1 adet yaprağını çıkartın.
Uçlarını kesip boylamasına 2'ye bölün.
Pekmez, zeytinyağı, tuz, karabiber ve sarımsak tozuyla iyice harmanlayın.
180 derecede ısınmış fırında 20 dakika pişirin.
Lahanalar ılınınca servis tabağına alın, nar ve toz parmesanla süsleyip servis edin.
Hadi sen de yap!
Facebook'ta Paylaş
Yorum Ekleyin